Audi TT RS: IRÁNY SPA!

A naptár egyik legjobb, ha nem a legjobb helyszíne következik a TT mezőny számára! A belgiumi asztalftcsíkot nincs olyan pilóta, aki ne szeretné. Csütörtökön gyere és nyerd meg!

A több, mint 7 kilométer hosszú pályán 17 kört fognak majd teljesíteni a pilóták. Ami a legjobb, hogy az egész mezőny felfér a rajtrácsra, ugyanis 40 hely van a pályán, ami a TV jelenlétével együtt 39 pilótát jelent! Nincs más hátra, mint a lenti linken jelentkezni a futamra és csütörtök 19:00-ig megfutni a legjobb kört, amire csak képes vagy! A kiállás és a pálya nehézsége miatt fontos futam lesz a csütörtöki, egy jó eredménnyel sokat hozhatsz a bajnokságban az előtted lévőkőn. Várunk sok szeretettel!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <