Újra VSR Seat Leon Eurocup!

seat

Pongrácz Tamásnak köszönhetően elsőként mi mutathatunk be az rFactorra készült új Eurocup modot! A 2014-es Eurocup nagyon jól sikerült, hiszen a Formula.hu ajándékának is köszönhetően több, mint 100 nevezés érkezett és 91 embert értékelni is tudtunk. Báldi Gergő nagyszerű szezont teljesítve elnyerte a kupás Suzuki tesztet!

De ez tavaly volt. Idén már az új típust vetjük be. A szoftvert is cseréljük és ezzel a moddal szeretnénk méltóképpen elköszönni egy olyan szimulátoros programtól, amivel nagyon sok bajnokságot tudtunk rendezni és nagyon sok jó emlék kötődik hozzá.

A Seat Leon Eurocup főleg a tavalyi naptárra épül. A 2014-es szezon mind a hat helyszíne megtalálható. Emellé további kettő helyszínt raktunk még be. Az elmúlt hetekben összeállított naptárba belekerült az osztrák A1, valamint Valencia is. Kellemes meglepetés hogy az előbbi pálya a jövő évben ténylegesen fogja fogadni a Seat mezőnyét. Azért tudunk valamit…

A bajnokság így 8 fordulóból és 16 futamból fog állni. A korábbi Eurocup sorozathoz hasonlóan, itt is csak egy kormánnyal kell rendelkezned ahhoz, hogy részt tudj venni a bajnokságban. Semmi ellenszolgáltatás vagy egyéb követelmény nem kell. Ja de mégis: FAIR PLAY!

Az ellenfeleid között a tavalyi bajnok Báldi is ott lesz, valamint a 2013-as Suzuki bajnok, Nagy Dani is!

Az év végén az egyéni és csapat dobogósok gyönyörű kupákkal, érmekkel és oklevelekkel térhetnek majd haza!

A Formula.hu és a RaceCenter felajánlása a következő hetekben derül majd ki! A Facebook oldalunkon erről mindenkit időben tájékoztatunk!

Ha jól hangzik az előbb olvasott pár szó, akkor nincs más dolgod, mint >>ITT<< jelentkezni!