Véget ért a DiRT Rally tavaszi OB!

Hivatalosan is véget ért idei második DiRT Rally bajnokságunk, a 2017-es OB. Ugyan a bajnoki cím szinte mindenhol borítékolható volt, de az utolsó futamon még történtek meglepetések.

Az abszolút versenyben Csincsik Marcell az első fordulótól kezdve megállíthatatlan volt. A második helyért kiélezett csata folyt a Subaruval versenyző Füredi Zoltán és a Peugeot KitCarral menő Porcs Dávid között. Végül a futamgyőzelem egy év végi ezüstöt hozott Dávidnak.

A KitCar kategóriában Dávid megállíthatatlan volt, az 5 győzelmével nem kegyelmezett, toronymagasan megnyerte a kategóriát Magyar Levente és Molnár Tibor előtt. Malm Balázs csak a bajnokság felénél csatlakozott és majdnem felért a dobogóra, de a sok 0 pontos kihagyott futam miatt erre most még nem volt esélye. Kíváncsian várjuk mi lesz ősszel!

A ’70-es évek kategóriájában Kőhegyi József és Tamás Levente ide-oda adták egymásnak a futamgyőzelmeket. A végén csupán 15 ponton múlt a bajnoki cím. Mögöttük Szegedi Tamás ért be a harmadik helyen.

Abszolút:
Csincsik Marcell
Porcs Dávid
Füredi Zoltán

KitCar:
Porcs Dávid
Magyar Levente
Molnár Tibor

70-es évek:
Kőhegyi József
Tamás Levente
Szegedi Tamás

Csapat:
VSR BlueMotion Rally Team
CSMBG Rally Team
Real Focus Team

> részletesebb eredmény <

Köszönjük szépen a részvételt, ősszel folytatódik a DiRT Rally / DiRT4 bajnokság. Pontosan még mi sem tudjuk, hogy melyikkel, ez a nyár hátralevő részében fog eldőlni. 

Sok szeretettel várunk a nyári ligatalálkozónkon, ahol együtt ünnepeljük meg a legjobbakat! > bővebben <