Véget ért a VSR DTM’13 bajnokság!

Kedden befejeződött a Raceroom-os DTM bajnokságunk,amit a 2013-as autókkal futottunk. Az utolsó forduló a hollandiai Zandvoortban volt.

Toldi Balázs nagy előnnyel érkezett az utolsó fordulóhoz, de még bármi megtörténhetett. Matematikailag esélyes volt a győzelemre Pinczés Ádám, Molnár Dániel, Nagy László és Kis Tibor is.

Az első fordulót Balázs magabiztosan nyerte, így matematikailag is utolérhetetlen lett. A második helyen Nagy László ért be, aki ezzel közelebb került a Molnár-Pinczés pároshoz, akik ebben a sorrendben értek be és így pontegyenlőség alakult ki közöttük.

A második futamon Molnár az élre állt, mögötte csapattársa, Toldi haladt. Az élen álló csapatot Nagy László támadta sokáig, de ő hibázott és hátrébb csúszott. Pinczésnek kettőt kellett előzni ahhoz, hogy az összetett második helyet megszerezze. Molnár és Toldi csatáztak a győzelemért és Toldi vezette a futamot. Molnárnak elég volt a második helyen befutni ahhoz, hogy az összetett ezüst meglegyen, de az utolsó métereken megszerezte az első helyet és így megnyerte a futamot.

Az egyéni és a csapatbajnokságban is a BMW diadalmaskodott végül, hiszen mind a 3-3 pozícióban a bajorok végeztek. Gratulálunk mindenkinek!