Véget ért a VSR HTCC ’15! Köszönjük!

focikk_htcc_final

Lezajlott az utolsó forduló is a 2015-ös VSR HTCC bajnokságában. A helyszín a magyarországi Hungaroring volt, aho leldőlt ki lesz a bajnok. 

A bajnoki pontversenyben az utolsó előtti fordulóban átvette a vezetést Nagy Dávid, aki így megnyugtató 1 pontos előnnyel érkezett a fináléhoz. Mögötte Huszár Norbert volt aki az időmérőn alulmaradt és Dávid mögül rajtolt a negyedik rajthelyről. Azonban a futam Norbertnek sikerült jobban és a harmadik hellyel átvette a vezetést,hiszen Nagy Dávid csak negyedik helyen futott be.

A második futamon egyértelmű volt a kérdés. Aki előrébb végez,az a bajnok. Huszi 5 pontos előnnyel vágott neki a közdelemnek. Dávidnak egyértelmű volt,hogy előtte kell végezni. Akár elég volt 1 hely is,hiszen a top helyeken 10 pontos különbségek vannak pontozásban. Huszi egy első kanyaros bátor manőverrel rögtön a dobogós helyekig jött előre amit végül magabiztosan tartott. Dávid nem tudta áthámozni magát a mezőnyön és végül csak a hatodik helyen futott be. Huszár Norbi a végén kapott egy büntetést és csupán 6 ponttal,de megszerezte a HTCC 2015-ös bajnoki címet! 20 futam után, ahol futamonként 130 pontot lehet szerezni, mindössze 6 pont volt a különbség a srácok között. Férfi munka volt!

Egyéni pontverseny végeredménye :
Bajnok : Huszár Norbert , ezüst érmes : Nagy Dávid, bronz érmes : Molnár Dániel

Csapatbajnokság végeredménye :
Csapatbajnok : George Racing Team Junior, ezüst érmes : George Racing Team, bronzérmes : WEBaffACTIVE Chevrolet Team

Gratulálunk!

Köszönjük szépen a részvételt mindenkinek! Találkozunk a következő Race07 bajnokságunkban!

Végezetül íme pár videó az ide HTCC-ről! 
Toldi Balázs videói / Nagy Bence videója / Kun Ákos videója / Gyarmati János videója / Vörös Marcell videója