VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Bahrain

Folytatódik a VRS eSport Audi R8 LMS Cup a Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetésért! A második forduló Bahrain.

Sepangban Báldi Gergő és Bana Kornél kiélezett csatát vívott a győzelemért. Egymás hibáit kihasználva előzgették egymást a pályán, végül Gergő a kopott gumikkal jobb köröket tudott menni és elszakadt Kornéltól, ezzel megnyerve az első fordulót. Kornél Sepangban két futamból két ezüst érmet hozott el, így a második futamra bizonyára optimistán és jó formában érkezik.

Az 5,5 kilométer hosszú pályán a versenyzők 1 órán át fognak körözni, ahol a boxkiállás nagy szerepet fog betölteni. Már Sepangban is látszódott, hogy egy jól időzített kiállás másodperceket érhet, ha a kivezető körön nem ragadsz be valaki mögé.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés:Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <