VRS eSport Audi R8 LMS Cup: CSÜTÖRTÖKÖN SZEZONNYITÓ

Csütörtök este 20:45-kor elrajtol az új Assetto Corsa bajnokságunk! Infók és jelentkezés a részletekben!

Folytatjuk az Assetto Corsával és az Audival a bajnokságokat. Tavaszi második bajnokságunk a VRS eSport Audi R8 LMS Cup, a sepangi fordulójával hivatalosan is megkezdődik. Az eddigi futamokhoz hasonlóan kicsit megváltozik a hétvége. Egyrész később kezdünk, ezzel is segítve a családos embereket, másrészt kevesebb futamot szervezünk. Nem lesz 2-3 fordulós versenyhétvége, hanem csak 1 hosszabb futam. Az 1 órás versenyen 1 kiállás kötelező, ahol kötelező minimum 20 litert tankolni. Más megkötés nincs, vagyis teljesen szabad a taktikázási lehetőség a gumikkal.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés:Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <