VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Hockenheim

Maradunk Németországban, ezúttal egy másik Formula 1-es helyszínre látogatunk el. Csütörtökön jön a hockenheimi forduló!

Báldi, Pinczés és Nándori biztosan távolmarad a fordulótól, ugyanis ők a WTRC hétvégén hajtanak a pénznyereményért. Ez most egy nagy lehetőség a Morvai – Bana párosnak, hogy jó eredménnyel kihasználják a hiányzásokat. A Formula 1-es nyomvonalon jól lehet előzni, a hosszú egyenes miatt a szélárnyékozás fontos szerepet kaphat majd!

A pálya 27 boxot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 26 fő + a TV tud részt venni csütörtök este a versenyen!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <