VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Morvai a bajnok!

A mai nappal hivatalosan véget ért a VRS eSport Audi R8 LMS Cup. A Swift Cup 1-6 Racer tesztvezetést kínáló sorozat hét fordulóból állt, ahol csak a legjobb hat számított. 

Az utolsó fordulóra érve kezdett eldőlni a bajnokság. Az biztos volt, hogy Morvai Norbert vagy Bana Kornél nyeri a bajnokságot és Kornélnak sok szerencse is kell, mert elég nagy a hátránya. A futamot megnyugtató előnnyel vezette is Norbert előtt, ami a bajnoki címhez nem, de egy kis bajnoki végi elégtételhez elég, de a kiállások után a lekörözöttek keltette forgalom végül Morvainak segített. Morvai Norbert megnyerte a futamot, Bana lett a második. Nyilas László és Pinczés Ádám küzdött a bajnoki harmadik helyért, amit végül Pinczés Ádám kaparintott meg.

A csapatbajnokság legmagasabb fokán is Morvai Norbert ünnepelhet, ugyanis a Lázár Attilával  kiegészült N/A Motorsport magabiztosan, több, mint 200 pontos előnnyel megnyerte a csapatbajnokságot. A Bana Kornél – Molnár Dániel alkotta VSR8 Team lett a második, míg a harmadik helyen a Nyilas László – Dencs Attila párost tartalmazó GT3 eSport Team végzett.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük az R8 Cup legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit! A tesztvezetéssel kapcsolatban az érintettekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot.