VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Nürburgring

Európába látogat el az Audi mezőnye. Írány a németországi Nürburgring, azon belül is a Formula 1-es GP nyomvonal!

Bahrainben fordult a kocka. Báldi Gergő és Morvai Norbert csatájában Norbert diadalmaskodott, ezzel megszerezve első VSR-es győzelmét. Gergő egy második hellyel távozott a helyszínről, míg harmadik Bana Kornél lett, aki Sepang után újra dobogóra állhatott, ezzel is jelezve Gergőék felé, hogy egyáltalán nem kell őt leírni.

A pálya 36 boxot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 35 fő + a TV tud részt venni csütörtök este a versenyen!

A bajnokság harmadik állomása Nürburgring, ami az eddigi pályákkal ellentétben egy lassabb, technikásabb pálya. Itt sorsdöntő lehet a jó gumihasználat, hiszen egy kopottabb keverékkel a kanyargós, lassú részeken fontos tizedek maradhatnak ott. A 31 körös futam nem lesz egyszerű, kevés pihenési lehetőség van a pályán, hát még, ha 34 másik versenyző ott lóg a nyakadban.

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <