VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Sahnghai

Az 5,4 kilométer hosszú aszfaltcsík igazi kihívás a pilóták számára. Az első szektor tele van lassú kanyarral, a másodikban inkább a gyors kanyarok dominálnak, míg a harmadik szektor a csúcssebességről szól. Ide aztán nehéz lesz belőni az autót!

A bajnokság még nem dől el, ugyan Morvai Norbi előnye nagy, de tőle jelenleg több pontot kell levonni és a két rosszabb eredménnyel könnyen el tud fogyni ez az előny. Norbi mondjuk nem erről híres, hiszen már háromszor is tudott nyerni a sorozatban, de a szimulározásban bármikor felborulhat az erősorrend, ha valaki eltalál, vagy nem talál el egy jó ritmust a pályán. Egy biztos, még messze van a vége!

A csapatbajnokságban szépen lassan nyúlik el az N/A Motorsport, de mivel mind a két pilóta konstans eredményei kellenek, ha az egyik nullázik, a másik hiába szerez sokat…

A kínai futamra csütörtök este 19:00-ig tudtok jelentkezni a lenti linken! Utána már indulhattok is a futamon, ha a lenti három piros feltételnek megfeleltek! Várunk sok szeretettel!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <