VRS eSport Audi R8 LMS Cup: Spa

A naptár egyik legjobb helyszínére látogatunk el. A 7 kilométeres aszfaltcsíkon 26 kört fognak teljesíteni a pilóták, ahol továbbra is egy kiállás kötelező. Egy kör nagyon hosszú, ezért egy elévágási kisérlet sokkal jobban sikerülhet ezen a pályán. Érdekes taktikai küzdelem lesz!

Hockenheimben hiányoztak páran, hiszen Báldi Gergő, Nándori Márk és a többiek Németországban tettek próbát a Raceroom eseményen. Most, hogy hazaértek, megújult energiával vágnak bele a bajnokság ötödik állomásába. Addig az itthon maradt honfitársaink sem tétlenkedtek. Bana Kornél meggyőző teljesítménnyel megnyerte a futamot, Morvai Norbert pedig második helyen ért be, ami az elmúlt két futamos elsősége után egy nagyon jó sorozat folytatása. Gergőék előtt hát a feladat, hogy megtörjék a hockenheimi királyok uralkodását!

A pálya 40 boxot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 39 fő + a TV tud részt venni csütörtök este a versenyen!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <