VSR Audi TT Cup: Brands Hatch jelentkezés

Csütörtökön jön a VSR Audi TT Cup 2017-es bajnokságának negyedik fordulója. A helyszín a BTCC-ből is ismert, 2 kilométernél is rövidebb Brands Hatch-i versenypálya Indy nyomvonala. 

A pályának kétféle variációját használják versenyzésre. A rövid ‘Indy’ változat 1,929 km hosszú, és egy természetes amfiteátrumban helyezkedik el (csakúgy, mint a Hungaroring), így szinte az összes lelátóról be lehet látni a pálya nagy részét. A ‘Grand Prix’ változaton (3,703 km) rengeteg izgalmas Formula–1-es versenyt tartottak. Ilyen például Jo Siffert és Chris Amon csatáját hozó 1968-as futam, vagy az 1985-ös nagydíj, ami a későbbi világbajnok Nigel Mansell első futamgyőzelmét hozta. A zajártalom miatt a megrendezett versenyek száma a hosszú változaton lecsökkent. Korábban volt DTM és WTCC forduló is itt.

A bajnokságot Kesjár András vezeti 80 pont előnnyel Nándori Márkkal szemben. A harmadik helyen a 2016-os évben a TCR bajnokságban dobogót is szerző Tassi Attila van. A csapatbajnokságban a Johnson Racing Team és az Audi E-tron Quattro VSR Team fej fej mellett halad az első helyen.

FIGYELEM: A futamra jelentkezni KELL, csak így tudtok részt venni csütörtök este! Ezt >ITT< meg kell tenned!

>Bajnokság jelentkezés és információk <