VSR DiRT Rally 4. forduló kiírása

Folytatódik a VSR DiRT Rally Challenge, ami már a negyedik fordulónál tart. Ezúttal is 12 szakaszból áll a verseny, ami vasárnap 22:00-kor ér majd véget. Azt javasoljuk, hogy időben kezd el, legkésőbb 20:00-kor és akkor kényelmesen be tudod fejezni.

Minden szakaszon lehet most már setupolni az autót. Ezt egyféle megoldással lehetett megoldani: minden szakaszon van szerviz. Mivel az Alt+F4-el kijátszható sajnos a rendszer, ezért teljesen mindegy, hogy 1-2-3 vagy 4 szakaszt kell lenyomnod zsinórban. Így viszont mindig be tudod tölteni a legjobb beállítást és csak rajtad múlik, hogy milyen hamar tudsz alkalmazkodni. A checkpointok ugyan úgy 3 szakaszonként lesznek.

Forduló kezdete: November 13.- 10:00
Forduló vége: November 19. – 22:00

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Negyedik forduló szakaszleírások <<

>> Bajnokság jelentkezés! <<