VSR Endurance Team

Szombat délelőtt rajtol a PSRL Endurance bajnokság. A VSR vásárolt két Z4-es bömbölőt és a GT kategóriában fogja az idei évben képviseltetni magát.

Hosszú idő után újra visszatér a VSR teljes szezonra az Endurance világába. A 324-es és a 399-es BMW-nek lehet szurkolni a továbbiakban,illetve tervben van P1-es autó indítása is majd a 24 órás versenyen.

Az első megmérettetés szombaton 10 órakor kezdődik, rögtön egy 12 órás versennyel. Helyszín a minden endurance rajongó által ismert Sebring. Az időmérőn Eke Dávid a 324-es autót az ötödik helyre hozta be, míg Molnár a 399-est a második helyre kvalifikálta a kategóriában. Az időmérőn részt vett pilóták kezdenek szombaton, így az Eke – Molnár által vezetett BMW-ket kell majd keresni! A csapattársak szerepe csak ezután jön, hiszen a 12 óra alatt több pilótacsere is lesz majd.

A csapatokról kicsit bővebben:

 

#324

#324-es csapat: VSR – RacingNews.hu Team
Eke Dávid – Roós András – Gályár Balázs. Eke és Roós már jártas az Endurance világában,több győzelmet és bajnoki címet is magukénak tudhatnak. Gályárral kiegészülve reméljük tovább javítják a statisztikájukat!  Roós András szombaton nem lesz jelen a futamon így két főre csappant a létszám,azonban a héten sikerült Báldi Gergőt egy futamra leszerződtetni így Eke-Gályár-Báldi trió vág neki a kalandnak.

 

 

#399

#399-es csapat: VSRL – Formula.hu Team
Molnár Dániel mellé Toldi Balázs a PSRL egyik vezetője csatlakozott és így megalakult az első közös VSR-PSRL csapat, a VSRL. Nagy Dávid és Sulik Levente segítségével a négy főre duzzadt brigád célja az év végi bajnoki cím! Ez bizonyára nem lesz könnyű feladat, de azért vannak négyen, hogy ezt a célt elérjék. Szombaton mind a négyen rajthoz állnak majd.