VSR futamok teljesítése a Hyp-R ZONE-ból

Nem csak otthonról tudsz VSR futamokat teljesíteni mostantól! Budapesten, a Hype-R ZONE-ban lehetőséged nyílik erre. Összeszedtük pár mondatban, hogy ezt hol és hogyan teheted meg.

A fórumon létrehoztunk egy külön topicot ennek, ahol bőven leírunk mindent. Pár lépésben itt is megtalálható, hogy ezt hogyan gondoltuk kivitelezni a Hype-R ZONE-al közösen.

Leírjuk lépésről lépésre a mentetét:
1: Felkeresed a Hyp-R ZONE-t és foglalsz időpontot, amikor tesztelni szeretnél. Ezt egy futam előtt többször is megteheted.
2: Amikor odamész, elmondod, hogy a VSR xy nevű bajnokság xy futamára szeretnél gyakorolni és kvalifikálni.
3: Távozás előtt a gépkezelőnek jelzed, hogy végeztél és felírja az időd. Ne zárd be a játékot, ne lépj le a szerverről.
4: A gépkezelő felírja az idődet és eljuttatja hozzánk.
5: Futam előtt 48 órával jelzed nekünk (itt a fórumon) és a Hyp-R-nek (mail,telefon,helyszínen) hogy részt kívánsz venni a futamon.
6: A futam napján este, a nevezési határidő lejárta után közzé teszik a szervezők, hogy kik indulhatnak a futamon.
7: Amennyiben olyan idővel rendelkezel, amivel kvalifikáltad magad a versenyre, lemész a Hyp-R-be, ahol már vár rád a versenyzői ülésed.
8: Ott teljesíted a futamot.

FONTOS:
Korlátozottak a férőhelyek! Maximum 4 ember tud versenyezni a Hyp-R ZONE-ból, de a rendezvényeik és egyéb elfoglaltságaik miatt változhat ez a szám. A maximális induló számot ( adott futamon 2, 3 vagy 4 szabad gép áll rendelkezésre) a futam előtti vasárnapon már tudni fogjuk és közzé tesszük a bajnoki futam információinál.

Foglalj időben, akár 1-2 héttel korábban a tesztre is, mert elképzelhető, hogy teltház, vagy rendezvény van, ami miatt nem tudsz készülni.

Anyagiak:
Ezt a Hyp-R tulajodonosaival beszéljétek meg.