VSR HTCC 2014-ben is!

2008-ban kezdődött az első Hungarian Touring Car Championship (HTCC) és most, 2014-ben már az 5. VSR által szervezett HTCC bajnokság veszi kezdetét szeptemberben! Nagyon nagy várakozás előzi meg a szezont, hiszen az eddigi évek legerősebb mezőnye gyűlhet össze idén ősszel…
A bajnokság a megszokott módon kerül lebonyolításra, a kezdő versenyzők is harcolhatnak majd bajnoki címért, hiszen a jól bevált TC és GP kategóriákban versenyezhetnek majd az érdeklődők. Papíron a TC kategória a gyengébb, hiszen ebbe a kategóriába várjuk elsősorban az újoncokat. 
A GP kategóriába a már tapasztalt és gyorsabb versenyzők jelentkezését várjuk, ahol a szimulátorozás legjobbjai is rajthoz állnak majd. Év végén az egyéni TC, GP és csapat dobogósokat érmekkel, kupákkal és oklevelekkel halmozzuk el! A RaceCenter felajánlásával a bajnokok ingyen szimulátorozást nyernek a RaceCenterben, a dobogósok pedig egyéb kuponokat kapnak! Erről bővebben a VSR Fórumon olvashatsz! A Formula.hu féle felajánlás még nem végleges,erről a szervezők akkor szólnak, ha minden le lett fixálva!  


Hogyha szeretnél csatlakozni Magyarország egyik legpatinásabb bajnokságába és olyan nevek közé szeretnél kerülni, mint Horváth Henrik (2008 győztese), vagy Wágner Tamás (2011 győztese), vagy Báldi Gergő (2012 győztese), akkor ne habozz, jelentkezz itt: https://vsr.hu/2009/forum/viewtopic.php?f=144&t=2003

Nincs más hátra, jelentkezz, hogyha el szeretnéd vinni az értékes nyereményeket, vagy hogyha csak szeretnél egy jó közösséghez tartozni! Szólj a haveroknak is, hogy  keddenként este nézzenek és szurkoljanak neked, hiszen a SimSportTV jóvoltából ÉLŐBEN követheted majd az eseményeket! 

Hamarosan pedig lehull a lepel a másik, párhuzamosan futó bajnokságról is, melyben a WTCC Extreme autók kapnak majd főszerepet!

VSR-Staff