DiRT Rally Challenge második forduló kiírás

A héten zajlik a VSR DiRT Rally Challenge második fordulója. A 12 szakaszból álló verseny vasárnap 22:00-kor ér véget, vagyis legkésőbb 20:30-kor kezd el a versenyt, hogy nyugiba be tudd fejezni. 

Az első forduló valamilyen szinten hozta a papírformát. A futamot a tavaszi bajnok, Csincsik Marcell szerezte meg. A második helyen Szőcs Attila végzett, míg a harmadik helyen Füredi Zoltán futott be. A negyedik helyen a tavaly még KitCarral induló Malm Balázs végzett, mögötte szorosan Kőhegyi József futott be. A 80-as évek kategóriáját Tamás Levente nyerte meg, Berta Levente és Bacskó Balázs előtt. Összesen 23 versenyző ért célba a 33-ból. > Eredmények bővebben <

Második forduló kezdete: Október 9. – 10:00
Forduló vége: Október 15. – 22:00

A bajnokság jelenleg >így< áll!

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Második forduló szakaszleírások <<

>> Bajnokság jelentkezés! <<