A 2000-es évek első felét idézi fel most a VSR új bajnoksága!

etcc
Fabrizio Giovanardi , Gabriele Tarquini , Alessandro Zanardi , James Thompson , Jordi Gene , Yvan Muller , Andy Prialux , Tom Coronel , Jörg Müller , Dirk Müller , Ricard Rydell , Augusto Farfus , Gianni Morbidelli , Nicola Larini

Ismerős nevek? Ugye nem csak neked ugranak be a régi szép idők, amikor még olyan autók is versenyeztek az európai túraautó bajnokságban, mint BMW, Alfa, Volvo, Peugeot, Ford. Egy kicsit ebbe az időbe nyúlunk vissza.

A 2002 – 2003 – 2004 –es ETCC bajnokságokból merítettünk ötletet. Nagyon sokan az újabb típusokat használják és a régire azt mondják, hogy azok az autók semmire nem jók. Egy Cruze ellen nem is, de ha mindenki az ezekben az években készült technikával versenyzik, akkor máris más a helyzet! Az „agyonhasznált” típusokat száműzve most olyan autókkal mehetsz, amiket a TV-n láttál egymásnak feszülni!

Mivel nem kapunk pénzt a pályától, így bátorkodtunk a naptárat ezeknek az éveknek megfelelően összerakni úgy, hogy a fő szempont a jó verseny volt. Ennek köszönhetően olyan pályákra látogatunk el, mint Brands Hatch,Hockenheim,Monza,Brno és még sorolhatnánk. A 10 helyszínen összesen 20 verseny fog megrendezésre kerülni. A végén 1 bajnok lesz!

Év végén a legjobbak díjazásban részesülnek. Az egyéni és csapatdobogósok kupákat,érmeket és oklevelet kapnak majd! Ezt akár postán, akár a nyári találkozón is megkaphatod!

A Formula.hu és a RaceCenter felajánlása még tárgyalás alatt van. Erről később kaptok tájékoztatást.

Ahhoz, hogy Te legyél a legjobb, nincs más dolgod, mint elolvasni a feltételeket és >>ITT<< jelentkezni!