AC Mazda MX5 Cup: Kedden irány Montreal!

Assetto Corsával futó márkakupánk a kanadai Montréal virtuális versenypályáján folytatódik. A harmadik forduló futamait április 18-án, kedd este 20:00-tól rendezzük. A jelentkezés továbbra is INGYENES a bajnokságra,mindenkit sok szeretettel várunk kedden este.

Ráadásul a legrosszabb eredmény eldobható, így lényegében még semmiről nem maradtál le. A márkakupa egyik legnagyobb izgalma az, hogy azonos feltételek mellett fokozottan előjönnek a pilóta képességei. Ezért sokkal közelebb lehet lenni az élbolyhoz mindenkinek és sokkal keményebb csatákat lehet folytatni, hiszen mindenki azonos autóval megy, nehezebb az előzés. Az Gilles Villeneuve után elnevezett pályát valószínűleg egyik autósport rajongónak sem kell bemutatni. Kisebb-nagyobb szünetekkel 1979 óta az F1 naptárában is megtalálható, hosszú egyeneseit összekötő lassú kanyarjait a néhol ijesztően közeli betonfalak teszik kihívássá. Az előző fordulóban sikeresen debütáló fordított rajtrácsos rendszer marad, így a menetrend az alábbiak szerint változik.

Menetrend:
Tesztfutam: április 16. – 20:00
Éles futam: április 18. – 20:00
20:00 – 20:05 : 1. Időmérő – Superpole (Q1)
20:05 – 20:25 : 1. Futam (R1)
20:25 – 20:45 : 2. Futam (R2)

Bajnokság állásához katt ide.

Eddig közel 30 nevezés érkezett a bajnokságra, azonban ezt nem zártuk le, így még nem késő csatlakoznod és csatáznod a bajnoki címért. A jelentkezés INGYENES. Sok szeretettel várunk!

A FUTAMRÓL MINDEN TOVÁBBI  INFORMÁCIÓT >ITT< MEGTALÁLTOK , VALAMINT ITT KÖTELEZŐ JELENTKEZNETEK!