Amit a tavaszi bajnokságainkról tudni kell

Pár mondatban leírjuk nektek, hogy az idei tavaszi szezonban mire is számíthattok és mikkel találkozhattok a bajnokságainkban. A VRS eSport – Virtual Simracingen belül jelenleg 2 Assetto Corsa és 1 DiRT Rally bajnokság fut.

Új vagy még a szimulátorozás világában? Elsőnek olvasd el ezt,hogy egy kicsit jobban átlásd a világunkat! 

VRS eSport Audi R8 LMS Cup az Audi Sport egyik büszkeségével, a 2016-os fejlesztésű GT3-as Audi R8-al fut. A bajnokság 7 helyszínre látogat el, ahol mindehol 1 órás futam vár majd rád. A tét nem kicsi, hiszen a legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés! A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

 

Az Audi TT RS Cup ’18  kocsit a nürburgringi hosszútávú versenyzéshez fejlesztették ki, ahol rengeteg különböző autó csap össze a több órás viadalokon. A bajnokság felépítése hasonlít a fentebb említett sorozatra, a lebonyolítás majdnem ugyan az, a helyszínek pedig 100%-ig megegyeznek. Ez egy elsőkerekes autó, nem hátsó, mint az R8, ezért könnyebb elvezetni és a határon menni vele. Mivel ennek a bajnokságbank az R8ra való felkészítés is egy kicsit a célja, ezért itt rövidebb, csak 40 perces futamokat megyünk. Ezzel az autóval megtanulhatod a test test elleni küzdelmet és a stabilitás fontosságát! A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

 

Végezetül pedig íme a DiRT Rally R4-es bajnokságunk , ahol a rally kerül előtérbe. Tavasszal az R4-es kategóriát nyúzzuk, ahol 2 autó közül tudsz választani. Reméljük eldől az, hogy melyik a jobb, a Mitsubishi vagy a Subaru. A DiRT Rally a fenti bajnokságokkal ellentéteben teljesen kötetlen. Mi kiírjuk a versenyt és te hétfőtől vasárnapig akkor mész, amikor ráérsz. A sorozatról bővebben itt olvashatsz, valamint jelentkezni a bajnokságra > ezen a linken < tudsz!

A bajnokságok június közepéig tartanak és addig rengeteg verseny vár rád. Gyere, mutasd meg mit tudsz! Várunk sok szeretettel!