Audi TT RS Cup: Nürburgring

Kesjár András és Bana Kornél egyelőre megállíthatatlannak tűnnek. Gyere és mutasd meg, hogy ők is csak emberek!

A bajnokság harmadik fordulója egy európai helyszín lesz, a németországi Nürburgring. A GP, vagyis Formula 1-es nyomvonalon küzdtök meg egymással, ahol 20 kört kell majd teljesíteni. Az 5,1 kilométer hosszú aszfaltcsíkon két hosszabb egyenes mellett megtalálhatóak rövid, közép gyors és nagy tempójú kanyarok, ami a beállítások szempontjából komoly kihívást jelent majd. A lassabb kanyarokban könnyen be lehet ragadni majd a másik mögé, ezért a kiállásnak itt kiemelten fontos szerepe lesz!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <