Csütörtökön jön az Audi TT RS Cup második fordulója!

A sepangi hétvége után még maradunk Európán kívül. Besegítünk az Formula 1-es mezőnynek, mi más csütörtökön este felgumizzuk a Bahrain-i aszfaltcsíkot!

A bajnokság második állomása következik. A hőmérséklet nem lesz kellemesebb, ugyan úgy megterhelő lesz az autónak és különösen a gumiknak. Nagy feladat lesz a legjobb taktikát kiválasztani a versenyre. Az első futamon Kesjár András rajt-cél győzelmet aratott. Bana Kornél lett a második, aki múlt héten az R8-al szintén egy második helyez szerzett, ezzel jelezve a mezőnynek, hogy elkapta a fonalat és számolni kell vele minden körben, minden bajnokságban. Még nem késő nevezni a bajnokságra és a futamra, várunk sok szeretettel csütörtök este!

Az új tagjainknak létrehoztunk egy gyakori kérdések oldalt, reméljük, ez segít pár dolgot tisztázni a szimulátorozással kapcsolatban. Ha bármilyen kérdésed van, tedd fel a Facebook csoportunkban, megpróbálunk minél hamarabb segíteni!

Futam jelentkezés: Ezt minden futam előtt meg kell tenni. Az ok egyszerű, csak akkor tudunk titeket az “A” és a “B” szerveren elhelyezni, ha neveztek. Így elkerülhető az, hogy két félig üres szerver legyen az 1 teli helyett. Legyetek oly kedvesek és ezt mindig tegyétek meg, ha jöttök, de legkésőbb csütörtök 19:00-ig.

HUD-ok: Fontos, hogy fent legyen a Helicorsa és a ptracker is. Leírást itt találtok róla bővebben.

Nevezési díj: Az indulhat, aki szervertag. Előre szólunk direkt, intézzétek el legkésőbb szerdáig az utalásokat.

> Futamra jelentkezés <