Csütörtökön rajtol a VSR WTCC 2017-es bajnoksága! Brands Hatch infók

Csütörtökön rajtol a VSR legújabb Raceroom bajnoksága, ami a frissen megjelent WTCC autókkal futó 2017-es bajnokság. Az első helyszín az egyik kedvenc BTCC helyszínünk, Brands Hatch. Azon belül is az Indy nyomvonal.  

Nemrég megjelent a 2016-os autóparkot felvonultató WTCC csomag. Az autók között megtalálható Michelisz Norbi gyári Hondája, Nagy Dani és Ficza Feri Zengős zöld Civicje. Ezen kívül még a szokásos 3-as is benne van, vagyis a világbajnok,verhetetlen Citroen, a privát, de még mindig versenyképes Chevrolet Cruze, valamint az orosz csoda, a Lada Vesta. Ezen kívül még benne van az egyik legjobban várt autó, a Volvo S60 is!

A versenynaptárat úgy állítottuk össze tavaszra, hogy lehetőleg rövidebb, könnyebben megtanulható pályákból álljon a lista. Szeretnénk, hogy szorosabb,kiélezettebb csaták legyenek és ne az 5-6-7 kilométer hosszúságú pálya megtanulásáról szóljon a felkészülés, hanem a kőkemény túrakocsi versenyzésről!

Az első forduló ezért, egy 1 percnél is rövidebb pálya: Brands Hatch Indy!

 

Az új R3E frissítés óta a replay nem megfelelően működik. A fordított rajtrácsos futamon nincs mind a két futamról replay. Ezért a probléma megoldásáig a versenyhétvégék menetrendje módosul a következők szerint:

19:45 : *Lagg teszt
20:00 – 20:03 : Időmérő – Superpole (Q1)
20:03 – 20:25 : Race 1
20:27 – 20:47 : Időmérő (Q2)
20:47 – 21:09 : Race 2
20:12 – 20:15 : Időmérő – Superpole (Q3)
21:15 – 21:37 : Race 3

Plusz információ! A Superpole-okon mindenki egyszer próbálkozhat meg a mért körrel. Ez azt jelenti, hogy ha a mért körben hibázol és nem fejezed be,akkor nem kezdhetsz újabb kört. Aki újra kezdi, vagy 1-nél többet megy, az büntetésre számíthat!

Figyelem! A futamra kötelező neveznetek. Hogy miért fontos ez nekünk és miért erőltetjük ennyire? Mert a szerveren korlátozott férőhelye vannak. Ha 40-en jöttök, 2 db 20 fős szervert indítunk. Ha 21-en, akkor 1 db 21 főset. Tudnunk kell,hogy mivel készüljünk és a mért kört futott pilótákat milyen szisztéma szerint osszuk fel az A és a B szerverre. Segítsd ennyivel a munkánkat!

> A futamról bővebben informálódni, valamint jelentkezni itt tudsz <

>> Sok szeretettel várunk bajnokságban! További infók és jelentkezés! <<