CSÜTÖRTÖKÖN SPA-BAN FOLYTATÓDIK A LOTUS SUMMER CUP

Az ingyenes Assetto Corsa bajnokságunk a két forduló után a legendás belga pályán köröz majd. Még nem késő jelentkezned! Kattints a részletekért!

MI TÖRTÉNT EDDIG?
A Silverstone-ban megrendezett szezonnyitó kiélezett küzdelmet hozott, és a fordított rajtrácsnak köszönhetően egyetlen pilóta sem tudott elhúzni a másiktól. A 23 résztvevővel megrendezett hétvégén Sipos Dániel és Lengyel Dániel tudott diadalmaskodni, ám dupla dobogós helyezésével Lengyel állt a pontverseny első helyén. Őt követte a szintén kétszer dobogós Bana Kornél és az említett Sipos Dániel öt, illetve hat ponttal lemaradva.

A norisringi második virtuális hétvége előzéseket, körökön át tartó csatákat hozott, ahol a szélárnyékban mindig meg lehetett lepni az aktuális ellenfelet. A német minipályán Sipos és Bana kettős uralta a pályát, de felnőtt melléjük Malm Balázs és Mihajlovics Máté is.

PONTVERSENY ÁLLÁSA
Lengyel (82) kevésbé sikeres norisringi szereplése miatt Sipos Dániel (99) és Bana Kornél (93) vezetik a Lotus Summer Cup sorozatot, de még több, mint a szezon fele hátravan. A pontversenyt az >alábbi linken< éred el

KÖVETKEZŐ FUTAM
A harmadik forduló a közkedvelt belga versenypályáján, a Spa-Francorchampsban folytatódik. A több, mint 7 km hosszú pályán kétszer 9 kört tesz majd meg a mezőny. A gyors és hosszú pálya remek küzdelmet ígér, az egymástól különböző szektorok miatt a merőben eltérő beállítások is sikeresek lehetnek.

Fontos, hogy ha szeretnél indulni csütörtökön, leadd a nevezést a futamra, ugyanis csak így tudjuk, hogy kikre számíthatunk este. Amennyiben több ember fut mért kört, mint amennyi rajtrács van, tudnunk kell, hogy ki az aki jön is este. Könnyen lehet, hogy nem a hotlap szerinti első 24 fő jön, hanem jöhet a 30. helyezett is, mivel ő nevezett.

> Futam jelentkezés <

Versenynap időterv:
20:00 – 20:15 : Időmérő (Q) – korlátlan kör
20:15 – 20:35 : 1. Futam (R1) (9 kör)
20:40 – 21:00 : 2. Futam (R2) (9 kör) | Fordított rajtrács az R1 alapján