Formula Hybrid Series: Irány a dupla fordulós imola

A Formula–1 San Marinó-i nagydíjat 1981-től 2006-ig rendezték meg megszakítás nélkül a Formula–1-ben az imolai pályán. A versenypálya mindössze 80 kilométerre található Maranellótól, a Ferrari székhelyétől. Emiatt a Ferrari Formula–1-es csapatának “hazai” pályájának is szokás nevezni. Mi hétfőn, vagyis május 1.-én rendezzük a VSR Formula Hybrid Series harmadik és negyedik állomását, ami egy dupla fordulós versenyhétvége lesz. 

A valós naptárat most nem követjük, ugyanis Bakut se nem szeretjük, se nem találtunk megfelelő verziót, ezért inkább egy olyan pályát kerestünk, amit nagyon sok F1 rajongó szeretne viszont látni a Formula 1-ben és egy olyan európai helyszín, amit vissza kéne rakni a naptárba.

A két fordulós versenyhétvége menete a következő:
19:00-19:15: Időmérő – korlátlan kör
19:15: 1. verseny | 16 kör (kiállás NEM kötelező)
kb 19:40-19:50: Időmérő – korlátlan kör
kb 19:40: 2. verseny | 24 kör (1 kiállás kötelező)

Futam jelentkezés: Mivel sok a tartalékos pilóta,ezért kiemelten fontos a futamra való jelentkezés. Amennyiben a fix autóval rendelkező pilóta ezt nem teszi meg a hétfő 16:00-ig, abban az esetben az autóját a legjobb időt futó (és futamra nevezett) tartalékos kapja meg estére az ülését. Minden fix autóval így járunk el, ahol nem neveztek.

>> Imolai futamra jelentkezés <<

A lenti videó leírásában van egy link, ahol letölthetitek azt a beállítást,amivel ezt a mért kört futották!