Kedden rajtol az ingyenes Assetto Corsa bajnokságunk, a Mazda MX5 Cup!

Március 7.-én, kedden este 20:00-kor kezdetét veszi az első 2017-es Assetto Corsa bajnokságunk, a Mazda MX5 Cup! Hogy miért esett a választás erre? A márkakupa legnagyobb szépsége, hogy szinte az egész csak rajtad múlik.

 

Csak rajtad áll,hogy hogyan teljesítesz. Mivel mindenki azonos technikával versenyzik, ezért azonos feltételek mellett inkább a pilóta képességei kerülnek előtérbe. Az ingyenes márkakupával ezeket az egyenlő feltételeket szerettük volna elérni. A legelső forduló rögtön egy ikonikus helyszín: Laguna Seca.

Az amerikai sorozatokból, vagy akár a MotoGP-ből is ismert nyomvonalon dupla fordulós versenyhétvégét rendezünk majd. Lesz két időmérő edzés, ami a két 20 perces futamra adja meg a sorrendet.

Fontos: A futamra jelentkezni kell. Mivel a hotlap alapján van a szerverfelosztás, ezért fontos tudnunk, hogy kire számíthatunk kedd este. Amennyiben többen neveztek, mint ahányan elférnek a pályán, akkor egyenlő mértékben kell felosztani az embereket. De ezt csak úgy tudjuk megtenni,ha tudjuk, ki az, aki el is jön este. > A FUTAMRA ITT KELL JELENTKEZNI < 

Íme a kedd esti menetrend:
20:00 – 20:05 : Időmérő – Superpole (Q1)
20:05 – 20:25 : Race 1
20:30 – 20:40 : Időmérő (Q2)
20:40 – 21:00 : Race 2

Eddig közel 30 nevezés érkezett a bajnokságra, azonban ezt nem zártuk le, így még nem késő csatlakoznod és megszerezni a bajnoki címer. Sok szeretettel várunk! > Az alábbi linken minden információt megtalálsz, ami szükséges a részvételhez< 

Íme egy kis verseny a helyszínről:

https://www.youtube.com/watch?v=Zl33QyYlHRQ