Race07 : Mini latolgatás

mini

Hamarosan kezdődik a VSR Mini Challenge 2015-ös bajnoksága! Nézzük meg, ki az aki szerintünk (!!) esélyes lehet év végén! Tippre közülük kerül ki az RCM tesztelő és a 3 RedBull Ring vendég!

Báldi Gergő:
Az egyik nagy esélyes. Nem ment ugyan a Clio bajnokságban, így nem tudjuk mennyire megy neki mostanában a kis fwd de 98% hogy odavág. Márkakupákon erős szokott lenni, szóval egyéni dobogó várható tőle. Csapatbajnokságon meg favoritok Naggyal és Molnárral.

Nagy Dávid:

Clio csapatbajnok. Fekszik neki és szereti is a kisebb első kerekes autókat. A Clio alatt egyénibe is az utolsó futamig harcolt a dobogóért. Győzelmek és dobogók is voltak akkor. Egyénibe dobogó esélyes csapatban pedig bajnoki cím.

Molnár Dániel:
Clio csapatbajnok és jól is megy a kisautókkal. Clio győzelem és dobogó is volt. Hasonlóan Dávidhoz Ő is egyéni dobogó és csapat bajnoki cím esélyes.

Nagy Dániel:

2013-as Suzuki Bio Cup bajnoka. Mini még hasonló kategória is. Mindenképp ott lesz elől! Kérdés hogy hosszú távon mennyire tud konstansan ott lenni,illetve a valós szezon mennyire szól bele az idejébe. Számolni kell vele egyéni szinten!

Huszár Norbert:

Norbert az FWD király. Mini pedig az egyik kedvenc autója. Nem kérdés. Győzelemért megy!

Suborits Péter:

Clioval anno jól ment és a nemrég elkezdődött Seat Eurocupban már győzött. Egyéniben nagyon erős lesz!

Roós András:

Clioban egyéniben és csapatban is dobogón végzett. Nem is egy győzelmet szerzett. Ja, és mellékesen 5 alkalommal is nyert VSR bajnokságot,tudja mi a dörgés.  Ráadásul a városi pályákat is imádja. Ott lesz az élen,fogadjatok rá!

Mándity István:

HTCC 2014-es bajnokságban debütált a VSR-nél. A TC kategória bajnoki címéért az utolsó futamig harcolt. Kellemes meglepetéseket okozhat!

Kiss Ákos:

A 2014-es Extreme bajnokságunkban indult a VSR-nél először. Ahogy ráérzett a bivalyerős autók kezelésére, azonnal a top helyezésekért harcolt. Ha kiegyensúlyzott teljesítményt hoz akkor lehet keresni valója.