Rajtol a VSR Lotus Summer Cup!

Csütörtökön elrajtol a bajnokság.  A szerver 24 fős lesz, amire a bejutás a hotlap alapján történik. A szerver fut, a legjobb időket itt meg tudjátok tekinteni. Fontos, hogy jelentkezzetek a futamra, mert ha a 10. időt futó nem jön és mi várjuk, akkor egy üres hely lesz a szerveren és ezért nem tud jönni valaki. 

 

KÖZLEMÉNY #1:
Felhívnánk figyelmeteket, hogy a ‘ptracker’ és ‘Helicorsa’ applikációk használata ettől a szezontól kezdve kötelező. Csak akkor indulhatsz el csütörtökön, ha ezek fent vannak! > link <

A hotlappal kapcsolatban van a ‘ptracker’-rel, így látni, hogy ki tudta telepíteni sikeresen. Ellenőrzés a legegyszerűbben: Ha a “Tyres” oszlop alatt kérdőjelet látsz, akkor a leggyorsabb körödet ‘ptracker’ nélkül futottad. Ebben az esetben ellenőrizd a plugint, esetleg kérj segítséget a fórumon.

KÖZLEMÉNY #2:
A pontozás és a fordított rajtrács mértéke bekerült a szabályzatba.

KÖZLEMÉNY #3:

Feltöltöttünk körülbelül 20 festést, hogy ne csak az egyszínű unalmas gyáriakat használjuk. Ezeket aki szeretné töltse le és a fórumba az alábbi linken válasszon egyet magának, egy új hozzászólásban írja be és beállítjuk neki. Mindig ha felmegy a szerverre, ezt a festést fogja kapni.

KÖZLEMÉNY #4:
VSR gokartozás és díjátadó augusztus 12-én az Asia Gokartban! > További információk <

> Futam információk és jelentkezés <

> A bajnokságra jelentkezni ide kattintva tudsz <