Szponzorunk és támogatónk: A Formula.hu !

Fantasztikus megállapodást sikerült kötnünk egy sikeres, profi és szakértő lappal az elmúlt napokban.  Az  egyeztetések   után immár   hivatalosan  is   bejelenthető, hogy a Virtual SimRacing partneri kapcsolatot kötött.

!!!

 

 

 

 

 

Azt hiszem, hogy a Formula.hu magazint senkinek sem kell bemutatni. Havonta megjelenő lapjával több ezer emberhez juttatják el a legfrissebb híreket a motorsport világából. Naponta jelennek meg cikkek, riportok, amik segítenek abban, hogy első kézből tudjuk meg mi történt a nagyvilágában. Az elmúlt hetekben a VSR egyik vezetője tárgyalásokba kezdett a Formula.hu. magazinnal és Ők nyitottak voltak a partnerség felé. Varga Dávid személyes találkozó keretében minden apróságot megbeszélt és tisztázott, így semmi nem akadályozta a megállapodást.

 

Az, hogy egy ilyen kaliberű oldallal és az autó-motorsport média egy ilyen kimagasló „személyével” közös nevezőre jutottunk, mérhetetlen örömmel tölt el bennünket!

 

Pontosan miben tudnak nekünk segíteni?

-A szimulátor világát újra fellendíteni, nagyobb nézőtér elé tárni, megmutatni, hogy mi zajlik a valós versenyvilág hátterében, s részben a nevelő szériák mellől honnan csöppenek be az új versenyzők a komoly küzdelmek soraiba.

-Bajnokságaink végén a győzteseket különböző értékes ajándékokkal jutalmazzák. Ezeket később olvashatjátok az aktuális versenykiírásban. (SEAT) (Hamarosan…)

 

2014-ben a Seat Leon Eurocup és egy későbbiekben publikálandó bajnokságot indítunk ahol a Formula.hu fő támogatónk és egyik bajnokságunk esetében névadó szponzorunk is lesz. Segítenek, hogy mindenki megtapasztalhassa azt amiről Michelisz, Wéber és Kiss rengetegszer mesél. Az online versenyzés varázsáról és szépségéről. Mi folyamatosan tájékoztatjuk Őket a szimulátor világáról, a változásokról valamint az új játékokról. Segítünk nekik olyan véleményeket megfogalmazni egy-egy programról, amiket tapasztalattal/viszonyítási alappal rendelkező szimulátorosok fogalmaznak meg, akik évek óta játszanak. Nem csak egy, hanem akár párhuzamosan két-három játékkal is. Emellett természetesen bemutatjuk mi történt, mi történik a VSR közösségében. Ezeket minden hónapban egy külön rovatban olvashatjátok majd az újságban! Tartsatok velünk és értesüljetek a legfrissebb hírekről velünk a Formula.hu-n!

cimlap