Véget ért a Dirt rally bajnokságunk!

Véget ért a tavaszi DiRT Rally bajnokságunk. A bajnokságot magabiztosan Csincsik Marcell nyerte, míg a Ralliart csapata az egyéni ezüst és bronzérem megszerzésével kisajáította magának a csapatbajnokság legmagasabb fokát!

A hat fordulós bajnokságban egy forduló eldobható volt, így Csincsik Marcell 100%-os teljesítményt nyújtva, vagyis 5 győzelemmel elsöprő győzelmet aratott.

A második helyen Kőhegyi József, a harmadikon Malm Balázs végzett. Az utolsó futamon dőlt el a dobogó második és harmadik foka, végül Füredi Zoltán a Wales-i harmadik helye miatt “csak” negyedik helyen végzett, ezzel a Csincsik mögötti hármasből ő lett a nem nevető harmadik.

A csapatbajnokságságot a két Ralliart pilóta magabiztosan nyerte. A Kőhegyi – Malm párost nem tudta megálítai a Galambos – Benkő, azaz a M(óka) – Sport csapata. A haramdik helye ezúttal sikerült Füredinek, a VSR BlueMotion Rally Team lett a bronz érmes.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük a DiRT bajnokság legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit!