Audi TT RS Cup végeredmény!

A múlt héten hivatalosan is véget ért a VRS eSport – Virtual SimRacing tavaszi Assetto Corsa bajnoksága. A TT RS Cup utolsó futamán dőltek el a dobogó alsó fokai!

A helyzet nagyon egyszerű volt. Bana Kornél magabiztosan megnyerte a bajnokságot. A második helyre a Nyilas – Pinczés – Molnár hármasból az kerülhetett, aki megnyeri a futamot. Ez Molnárnak sikerült, míg Pinczés Laguna Seca-i negyedik, Nyilas nyolcadik helye megcserélte teljesen az addigi állás. Molnár Dániel lett a második, Pinczés Ádám a harmadik, Nyilasz László pedig lecsúszott a negyedik helyre.

A csapatbajnokság még izgalmasabb volt. Nándori Márk technikai okok miatt nem tudott indulni, így Banának egyedül kellett képviselni a VRS eSport Team-et, ami a Dencs Attila – Pinzés Ádám párost tartalmazó Speed Force Motorsport ellen nem volt elég és 1 ponttal megnyerték a bajnokságot. A harmadik helyen a Malm Balázs – Füredi Zoltán alkotta BlueMotion Team végzett.

> A bajnokság hivatalos végeredménye <

Augusztusban lesz díjátadó/ligatalálkozó, ahol megünnepeljük a TT RS Cup legjobbjait is. Ezzel kapcsolatban és a nyereményekkel kapcsolatban később értesítünk mindenkit!