VSR Assetto Corsa bajnokság : Truck series

focikk_kamion_promo

Sziasztok! Eljött a nagy nap. Mi is elkezdünk az Assetto Corsa bajnoksággal hivatalosan is foglalkozni! Az első bajnokság egy nem hétköznapi lesz,hiszen megkezdjük Magyarország legelső Assetto Corsa kamion bajnokságát!

A mod alapját a Dél-amerikai Formula Truck és a Kamion Európa Bajnokság adja. Az “autó” a Formula Truck-os Volvo amihez európai szabályokat adtunk. A valóságban 160 km/h a maximális sebesség, de ezt felemeltük egy picit,így 180 km/h-ról kell megfékezni a monstrumokat. Mivel első bajnokság,egyenlőre csak 6 helyszínre látogatunk el. Gyári pályán, vagyis a Nürburgringen kezdjük meg a szezont,azon belül is a short verzión. Ezután irány a szomszédos Red Bull Ring, majd Misano, a WTCC-s nyomvonalú Paul Ricard és Donnington Park. A finálé Valenciában lesz.

A dupla futamos hétvégén lesz két időmérő edzés és két futam. Az első időmérő egy hosszabb, 15 perces korlátlan körös lesz, majd jön egy 25 perces futam. Itt több pontot lehet majd kapni. Ezután jön egy superpole majd egy 20 perces futam.

Az év végén lesznek díjak,nyeremények,ajándékok. A bajnokság ingyenes!

Festés egyszerű lesz. Van 5 alapskin. Mindegyik ugyan olyan minta,ugyan olyan szponzorok csak egyik szín eltér. Random kapjuk majd.

Teszt futamokról lesznek infók de úgy készüljetek, hogy :
Február 25 – Első teszt futam
Március 3 – Második teszt futam
Március 10 – Rajtol a bajnokág

Tetszik? Nincs más dolgod mint >>JELENTKEZNI<< a bajnokságra!