VSR Audi TT Cup 2017

A 2017-es évet egy márkakupával kezdjük. A frissen megjelent 2016-os kupás Audit fogjuk meghajtani 6 európai helyszínen.

Csupán 1 autóra és az európai pályacsomagra van szükséged ahhoz, hogy részt vegyél a 2017-es Audi kupában! Minden helyszínen 3 fordulót rendezünk majd meg, így 2,5 hónap alatt majdnem 20 futamot fogunk teljesíteni az autóval. Az autóban van Push to Pass (P2P) , ami pár másodpercig több lóerőt biztosít az autónak és a célja az előzés elősegítése. A rendszernek van újratöltési ideje és max elhasználható száma, így nem lehet a végtelenségig nyomkodni. A P2P emiatt egy csavart hoz a versenyzésbe és izgalmas végkimenetelek várhatóak.

Mivel márkakupa és kevés a beállítási lehetőség egy WTCC autóhoz képest, ezért a pilóták tudásán sokkal több múlik, mint eddig. A szerveren hotlap alapján lesz a felosztás, ami azt eredményezi majd, hogy nagyon szoros lesz a mezőny és egy-egy hiba sokkal jobban megbosszulja majd magát.

Várunk mindenkit sok szeretettel a bajnokságban! Minden további információt és jelentkezési lehetőséget >itt< megtaláltok.