VSR DiRT Rally bajnokság! Szombaton figyeld az oldalt!

focikk_dirt0

Szombaton kiírásra kerül az első VSR DiRT Rally bajnokság! Amit előre elárulhatunk : 2 kategória lesz ahol minden dobogóst év végén díjazunk majd.

Szerencsére megoldódott sok dolog a játékban,így már tudunk sok okosságot beépíteni. Mindenki tud jönni akár a saját autójával, saját szerelőkkel és különböző checkpoint-ok segítségével elkerülhető az is, hogy 40-szer újra kezdjünk egy szakaszt. Sokkal kiegyenlítettebb lesz így a harc!

Addig annyit kérünk: fussátok a kilométereket. A 4 kerék hajtásúak fognak előtérbe kerülni,arra számítsatok. Minél több kilométert mentek,annál több mérnökötök lesz különböző kiegészítővel. A bajnokság kiírása után 2 héttel rajtol az első rally,szóval lesz akkor is bőven idő az autót fejleszteni. Körülbelül fél óra – 1 óra alatt maxos az autó. Mennyit is készülünk egy rally-ra majd? A profibbak legalább ennyit,szóval mire te felkészült leszel az első futamra,addig az autód is!

Ha nem rendelkezel a DiRT játékkal akkor irány a steam ahol 50 euróért tied lehet!  Ha rendelkezel, akkor irány a VSR liga és fusd a többiek ellen a gyakorló teszteket! Most egy akció keretében a PC Guru mellé is be tudjátok szerezni olcsóbban ahol az éves újság előfizetés mellé tiétek a játék!