VSR DiRT Rally Challenge!

Nem tesszük félre a DiRT Rallyt, szeptember végén új bajnokság veszi kezdetét a játékkal, a VSR DiRT Rally Challenge! A tavaszi bajnokságokból sok dolog megmaradt, de változtattunk egy nagyon fontos dolgon.

A tavaszi VB-hez hasonlóan, ezúttal is több kategóriát fogunk engedélyezni, szám szerint kettőt. A fő,abszolút sorozat a WRC lesz, azon belül is a 2010-es kategória, ahol 4 autó közül választhattok majd:   Mini Countryman Rally Edition / Ford Fiesta RS Rally / Volkswagen Polo Rally / Hyundai i20 Rally. Az ingyenes, vsr tagság nélküli kategóriák számát lecsökkentettük egyre,azon belül is a 80-as évek kerül előtérbe és az abban található BMW M3 E30 Evo Rally és Ford Sierra Cosworth RS500 lesz választható.

Szakaszok menete,leírása: Íme a változás! Össze-vissza fogjuk keverni a szakaszokat. A rallykat úgy írjuk ki, hogy random jöjjenek a szakaszok. Korábban volt, hogy egy országon belül maradtunk, vagy maximum 2 ország szakaszait kevertük meg. Most bármikor,bármi jöhet. Ez nem azt jelenti,hogy nem fogjuk közzé tenni előre, a pontos leírást, viszont a versenyzők dolga sokkal nehezebb lesz, ugyanis egy wales-i murvás szakasz után jöhet egy aszfaltos monaco, majd egy havas svédországi szakasz is. Sokkal nagyobb kompromisszumot kell kötni a beállítások terén, melyik szakasz javára melyiket áldozzuk be a rosszabb felfüggesztéssel és nagyon reméljük, hogy ezáltal az eleje nem lesz akkora előnyben, sokkal több hibázás fog történni, ami végeredményben egy változatosabb, szorosabb bajnokságot fog eredményezni.

Ingyenes és tagdíjas bajnokság: A WRC kategóriában való induláshoz szükség van VSR szervertagságra, a 80-as évek viszont mindenki számára teljesen ingyenes és elérhető.

Díjazás: A bajnokság végén az abszolút egyéni dobogósokat kupákkal, a csapatokat pedig érmekkel díjazzuk. Azon 80-as évekbeli dobogósaink, akik rendelkeznek szervertagsággal, szintén megkapják a díjátadón a serlegüket!

>> Sok szeretettel várunk bajnokságban! További infók és jelentkezés! <<