Ha a Sector3 is úgy akarja: csütörtökön WTCC Lausitzring

Szünet nélkül folytattuk volna a 2017-es WTCC bajnokságunkat, de sajnos a Sector3 immáron sokadik alkalommal közbe szólt, ezért megint kénytelenek voltunk tolni egy raceroom-os futamot. 

Ez csak egy időpontban érint téged! A többi futam időpontját nem befolyásolja a lausitzringi tolás, csupán kicsit pörgősebb az utolsó 4 forduló.

A Lausitzring, más néven Eurospeedway már-már hagyomány a VSR túraautó szakágában. Korábban a Race07-el, valamint a tavaly tavaszi Racerommal futó WTCC bajnokság is ellátogatott a helyszínre, ahol nem kímélték egymást a srácok. A pálya nyomvonala ezeknek a típusú túrakocsiknak fekszik és a több ívben bevehető kanyarok miatt nagyon sok előzési pontot kínál a pálya. Zandvoortban nagy kihívást okozott a gumikopás, ami feltehetően most sem lesz másként. Mivel a pálya ovál részét is használjuk ,ezért nagy sebességről kell majd rövid féktávokat venni és kezdődik a lassú, csiki-csukis rész. Valószínűleg dobogós helyeken múlhat egy megfelelő gumikímélő setup megalkotása, figyeljetek rá!

A zandvoorti harmadik futamért elnézést kérünk! Mindig átnézi két BT tag a verseny szervert és ez most is megtörtént,de mind a ketten átfutottak azon a soron, hogy 1 db vagy 2 db 2-es van-e az R3 neve mellett. Az elkövetkezendő időszakban ezekre különös figyelmet fogunk fordítani!

A futamra kötelező neveznetek! Hogy miért fontos ez nekünk és miért erőltetjük ennyire? Mert a szerveren korlátozott férőhelye vannak. Ha 40-en jöttök, 2 db 20 fős szervert indítunk. Ha 21-en, akkor 1 db 21 főset. Tudnunk kell,hogy mivel készüljünk és a mért kört futott pilótákat milyen szisztéma szerint osszuk fel az A és a B szerverre. Segítsd ennyivel a munkánkat!

> Futam információk + jelentkezés <

>> Ha még nem jelentkeztél a bajnokságra <<